Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Pavol Rusko nastúpil do nemocnice
Zdielať na

VIDEO: Pavol Rusko nastúpil do nemocnice

BRATISLAVA / Pavol Rusko prišiel krátko po jedenástej hodine do nemocnice v bratislavskom Ružinove. Sprevádzala ho manželka, ktorá nechcela jeho hospitalizáciu pri odchode komentovať.

Pavol Rusko prišiel na neurologické oddelenie v bratislavskom Ružinove krátko po jedenástej hodine v sprievode svojej manželke. Okamžite si ho všimli pacienti. Podľa slov redaktora Rasťa Striška sa o neho zaujímajú pacienti aj ošetrujúci personál. Atmosféra medzi prítomnými naznačuje, že si uvedomujú, že na oddelení je človek, ktorý je mediálne známy a ktorý pôsobí v závažných kauzách. 

Televízia JOJ pri odchode z nemocnice oslovila aj súčasnú manželku Pavla Ruska. "Nebudem sa vyjadrovať," uviedla. Na otázku TV JOJ, koľko bude hospitalizovaný, odpovedala: "Minimálne týždeň."

Prítomnosť Pavla Ruska si všimli aj pacienti. "Všimol som si, že mal límec na krku," opísal jeden z pacientov. 

Od pondelka pokračuje pojednávanie v kauze zmenky. Pavol Rusko má zhoršený zdravotný stav a musel nastúpiť do nemocnice. Podľa poškodenej strany Rusko vážne chorý nie je, len odďaľuje ukončenie procesu. Pozrite si reportáž z pondelkového pojednávania:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy