Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mariana Kotlebu preveruje polícia. Podľa medializovaných informácií mal udržiavať vzťahy s mladistvými dievčatami
Zdielať na

Mariana Kotlebu preveruje polícia. Podľa medializovaných informácií mal udržiavať vzťahy s mladistvými dievčatami

BANSKÁ BYSTRICA / Mariana Kotlebu preveruje polícia. Koná tak na základe článku portálu topky.sk. Informáciu o preverení poslanca Kotlebu v piatok popoludní potvrdila TV JOJ krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Podľa Denníka N je to v súvislosti s podozrením zo spáchania zločinu sexuálneho zneužívania. Koná tak na základe článku, ktorý zverejnil portál topky.sk. Píše sa v ňom, že predseda ĽSNS mal údajne udržiavať vzťahy s mladistvými dievčatami. Informáciu o preverení poslanca Kotlebu v piatok popoludní potvrdila TV JOJ krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. "Informáciu preveruje Odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici ako podozrenie zo spáchania trestného činu sexuálneho zneužívania," uviedla.

Najvyšší súd na začiatku septembra rozhodol v prípade extrémistickych výrokov poslanca Milana Mazureka. Vyhlásil ho vinným a uložili mu peňažný trest 10 tisíc eur, ak nezaplatí, tak šesť mesiacov vo väzení. Rozhodnutie Najvyššieho súdu SR je právoplatné.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy