Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vulgárne zastupiteľstvo: Primátor Bojníc zabudol na zapnutý mikrofón, v slovníku poriadne pritvrdil
Zdielať na

Vulgárne zastupiteľstvo: Primátor Bojníc zabudol na zapnutý mikrofón, v slovníku poriadne pritvrdil

BOJNICE / V Bojniciach v utorok rokovalo mestské zastupiteľstvo. Viac ako sedemhodinové zasadnutie vysielalo mesto naživo. O netradičné spestrenie sa po hodine postaral primátor a jeho zástupca. Tí zabudli, že mikrofón pred nimi je stále zapnutý.

 Rokovanie mestského zastupiteľstva v Bojniciach mesto vysielalo naživo. Ľudia, ktorí ho sledovali, si vypočuli vulgárny rozhovor medzi primátorom a jeho zástupcom. Pri ňom to to ale neskončilo, naskytla sa totiž situácia takmer podobná tej v obci Fekišovce. Primátor mesta totiž pritvrdil slovník. "Tak ho kopnem do p**e, odkiaľ prišiel. Ha***l. Už špekulovali, ale áno, je***m mu krompáčom po hlave," zaznelo na videu zo zastupiteľstva z úst primátora. "Ja som nevedel, že mám pustený mikrofón," vysvetlil svoje konanie primátor František Tám, ktorý teraz tvrdí, že ho to všetko mrzí a nemal tak konať.  "My sme si vymenili medzi sebou názory, nepatrí to na zastupiteľstvo, za to sa ospravedlňujem, nebolo to mienené na nikoho," vyhlásil starosta.  

"Ja si myslím, že voči poslancom je to nemiestne a urážajúce. Myslím si, že doba "vyhraj voľby a môžeš všetko",  je za nami," vyjadril sa k situácií poslanec mestského zastupiteľstva Maroš Greschner. "Bolo to medzi nami chlapmi, nikto sa neurazil, ešte raz sa ospravedlňujem," dodal starosta.

Viac o starostke a jej "diktátorskom" konaní z už slávnej obce Fekišovce, sa dozviete v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy