Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž, ktorý mal dobodať manželku a syna v spánku, podľa informácií TV JOJ spáchal samovraždu
Zdielať na

Muž, ktorý mal dobodať manželku a syna v spánku, podľa informácií TV JOJ spáchal samovraždu

Archívna reportáž

ŽILINA / Koncom februára otriasla Žilinou vražda 47-ročnej Andrei a jej 15-ročného syna Lukáša. Svojich najbližších mal podľa polície zavraždiť otec rodiny. Chcel tak zrejme vyriešiť existenčné problémy. Polícia prípad po mesiacoch uzavrela s návrhom na podanie obžaloby. Teraz ale nastal zvrat, Miroslav v nemocnici pre väzobne stíhaných spáchal samovraždu.

Obvinený Miroslav sa nachádzal v nemocnici pre pre obvinených a odsúdených v Trenčíne, odkiaľ sa mal neskôr dostaviť pred sudcu. Podľa informácií TV JOJ, ktoré nám potvrdil prokurátor Krajskej prokuratúry Žilina, muž spáchal samovraždu. "Môžem potvrdiť, že došlo k úmrtiu obvineného vo väznici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. Vec je predmetom ďalšieho vyšetrovania, pravdepodobne však obvinený zomrel v dôsledku dokonanej samovraždy," vyjadril sa prokurátor Matúš Harkabus. O samovraždu sa ale Miroslav pokúsil už vo februári, keď v prenajatom byte na sídlisku Hájik, našli v prenajatom byte bez známok života jeho 47-ročnú manželku a 15-ročného syna.

 Miroslav mal vlastnú manželku a syna dobodať v spánku. Tým istým nožom chcel vtedy zabiť aj seba. Bodno-rezné poranenia na krku a rukách však neboli fatálne. Keď sa na druhý deň prebral a odkryl paplón, ležali pod ním jeho najbližší, no už bez známok života.  Polícia až po mesiacoch ukončila vyšetrovanie s návrhom na obžalobu. "Vyšetrovanie sme ukončili návrhom na podanie obžaloby na muža, ktorý bol obvinený z vraždy," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová.  Miroslavovi za vraždu syna a manželky hrozil doživotný trest. 

Viac sa dozviete aj v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy