Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Chlapca na ihrisku napadla partia mladých ľudí. Všetko si nahrávali na telefón
Zdielať na

Chlapca na ihrisku napadla partia mladých ľudí. Všetko si nahrávali na telefón

MALÉ RIPŇANY / Dvadsaťšesťročného mentálne postihnutého chlapca napadala partia mladých ľudí. Stalo sa to na ihrisku v Malých Ripňanoch. Sedemnásťročné dievča aj s rovesníkom ho bili a vulgárne mu nadávali. Ďalší sa na tom zabávali a všetko nahrali aj na mobilný telefón. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery na videu nie sú vhodné pre maloletých divákov.

 Na mentálne postihnutého chlapca sa najskôr vrhlo dievča a fyzicky útočilo. Potom ju vystriedal kamarát. "Je chorý a je mentálne postihnutý, a ono to dievča ho bilo, cápala ho po ústach," vyjadrila sa matka chlapca. K incidentu došlo počas toho, keď bol chlapec na ihrisku v Malých Ripňanoch a s kamarátom si chcel zahrať futbal. Chlapec prišiel domov ale mame o tom, že ho zbili, nič nepovedal. "On mal opuchnuté pery a ja som si myslela, že to pri futbale," opisovala situáciu matka. 

Video z bitky začalo kolovať na sociálnej sieti. Až od polície sa mama dozvedela, čo sa vlastne stalo. Mama zbitého chlapca pre TV JOJ povedala, že po tomto incidente je chlapec v šoku a bojí sa chodiť aj von. "Nemôžem ho dostať von, že by sa išiel na vzduch prejsť." Celú bitku má údajne na svedomí 17-ročná Sandra a rovesník Filip. Skontaktovať sa nám s nimi nepodarilo. "Prípad realizuje poverený príslušník obvodného oddelenia v Nitrianskej Blatnici ako prečin výtržníctva," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. 

Útok a dezodorant v očiach. Chovanci napadli svojho vychovávateľa. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy