Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Čaplovič zaútočil na Lipšicovu manželku!
Zdielať na

Čaplovič zaútočil na Lipšicovu manželku!

V utorkovej diskusnej relácii TV JOJ De Facto podpredseda vlády Dušan Čaplovič (SMER-SD) nemiestne zaútočil na manželku jeho politického súpera Daniela Lipšica (KDH). Prekročil tak medze politiky. <b>VIDEO: Útok Dušana Čaploviča</b>

V utorkovej diskusnej relácii TV JOJ De Facto podpredseda vlády Dušan Čaplovič (SMER-SD) nemiestne zaútočil na manželku jeho politického súpera Daniela Lipšica (KDH). Prekročil tak medze politiky.

Čaplovič v závere relácie to vskutku prehnal. Nevyberavo útočil na rodinu podpredsedu za KDH Daniela Lipšica. Vykričal mu, že prišiel do relácie, na ktorej sa spolupodieľala jeho manželka Beáta Lipšicová. Tá je dramaturgičkou De Facto.

"Pán Lipšic, nevadilo vám, že na tejto relácii sa podieľala vaša manželka a vy ste napriek tomu do nej prišli?" spýtal sa podpredseda vlády. Lipšic ho obvinil zo zaťahovania politiky do rodinných záležitostí a proti jeho výrokom sa ostro ohradil.  "Som zvyknutý brať rôzne údery v politike, aj nevyberané, aj podpásové na moju osobu. Na moju manželku a rodinu si však dovoľovať nebude nikto!" zareagoval poslanec.

Podľa Daniela Krajcera Čaplovič svoje výhrady mal smerovať na neho ako moderátora programu. Krajcer upozornil, že Čaplovič uvádzal nekorektné veci a Beáta Lipšicová je jedna z najkorektnejších novinárok.

Moderátor počas relácie zároveň vyzval Čaploviča, aby povedal jediný prípad, kedy B. Lipšicová zlyhala ako novinárka, podpredseda Smeru sa však nevyjadril. "Beáta Lipšicová sa na relácii zúčastňuje iba organizačne, nie je ani prítomná na vysielaní," dodal D. Krajcer.

"Beáta Lipšicová je výborná novinárka a dramaturgička, ktorej kvality poznáme nielen my v televízii, ale uznávajú ju aj ostatní novinári a politici. TV JOJ si cení profesionalitu tvorcov relácie De Facto, ktorá sa prejavila aj v reakcii Daniela Krajcera na situáciu, ktorá vznikla v štúdiu," zareagovala na obvinenie Tatiana Tóthová, hovorkyňa televízie JOJ.

Podpredseda vlády na druhý deň jeho útok na Beátu Lipšicovú oľutoval a za svoje výroky sa jej ospravedlnil.

Zdielať na

Najčítanejšie správy