Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Žena si potrebovala odskočiť do kríkov, keď uviazla v bahne. O pomoc kričala asi hodinu
Zdielať na

Žena si potrebovala odskočiť do kríkov, keď uviazla v bahne. O pomoc kričala asi hodinu

ŽILINA / Žilinskí mestskí policajti zachraňovali 50-ročnú ženu, ktorá, ako sama povedala, sa už lúčila so svojim životom. Vraj si išla len odskočiť do kríkov, no uviazla v bahne.

Anna sa ponáhľala večer do práce na nočnú zmenu. Nestihla autobus, preto sa vybrala odľahlou časťou mesta. Keď bola mimo cesty, šmyklo sa jej na mokrej tráve. "Vyvrtla sa mi noha, tak som spadla do toho bahna, nemohla som sa vymotať, ešte aj ruksak som mala na chrbte," opisuje desivý zážitok.

Kričala pritom o pomoc. Odhaduje, že takto nešťastne ponorená v bahne sa trápila takmer hodinu, kým jej volanie nezačul párik, ktorý išiel okolo. Nevedeli ju však nájsť, tak zavolali mestských policajtov. Tí ju potom v tme hľadali baterkami. Keď ju v močarisku objavili, vedeli, že musia rýchlo zakročiť.

"Ja už som sa lúčila so životom, pretože som sa nemohla odtiaľ dostať. Všelijako som sa krútila, dokonca som si aj hlavu namočila," pokračuje Anna. "Jej trčala z tej vody a z bahna len hlava a ruka, potom s pomocou lana sme jej pomohli uvoľniť druhú ruku," vraví mestský policajt Roman Rehák. 

Spoločnými silami ju dostali na pevnú zem. Potom, čo muži zákona Annu vytiahli, ujali sa jej záchranári.  Mestskí policajti ale zdôrazňujú, že na záchrane tejto ženy majú veľký podiel aj dvaja Žilinčania, ktorí neostali ľahostajní, keď počuli jej zúfalé volanie.

Pozrite si archívnu reportáž o žene, ktorá v bratislavskom parku spadla do otvorenej šachty: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy