Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Predvianočný tanec Viki Rákovej a detí
Zdielať na

Predvianočný tanec Viki Rákovej a detí

V Bratislave sa odohral večer, na ktorom svoj talent preukázali deti tanečných škôl a svoje tanečné kroky si pripomenula a tiež pre TV JOJ zatancovala Viki Ráková. <b>VIDEÁ: Tanec detí a tanec Viki Rákovej</b>

V Bratislave bola Tanečná šou pre deti a ich rodičov v Kultúrnom dome Zrkadlový háj. Deti mali prichystaný svoj vianočný darček pre svojich rodičov už dva dni dopredu a rodičia si ho s potešením vychutnali. Zúčastnili sa ho tiež niekdajší tanečníci Bailanda, Medzi účastníkmi nechýbala Viki Ráková.

Deti navštevujú tanečné školy už niekoľko mesiacov a tu tvrdo trénujú, aby sa ťažké a veľakrát zložité kroky naučili. Napokon predviedli to, čo vedia, a najmä tým, ktorých majú radi najviac, na sobotňajšom večeri. "Deti sú úžasné," ocenila usilovnosť najmenších tiež Viki.

Na takejto akcii Viki Ráková chýbať nemohla. Tanec ju vraj opäť začal baviť, dokonca tvrdí, že pred časom sama v sebe objavila driemajúci tanečný talent. Ako povedala pre TV JOJ, potešila sa tomuto nápadu a s radosťou a poctou sa pripojila.

Pozrite si jej tanec.

Najčítanejšie správy