Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia na družstve. Muž neprežil pád z vysokej strechy
Zdielať na

Tragédia na družstve. Muž neprežil pád z vysokej strechy

HOSTICE / Práce na vysokej streche v obci Hostice sa skončili tragicky. Pár minút po štvrtej popoludní v stredu, odtiaľ spadol 57-ročný muž. Nepomohol ani rýchly zásah záchranárov.

Obrovské nešťastie v obci Hostice. Podľa miestnych obyvateľov Elemér aj s ďalším mužom opravovali starú strechu senníka, v areáli družstva. Pod 57 ročným mužom sa ale strecha prepadla. Kamarát sa ho snažil ešte zachytiť, no neúspešne. "On mu chcel ruku podať, alebo chytiť ho, ale už bohužiaľ nedalo sa. Ešte dobre, že aj ten druhý nespadol," povedal obyvateľ obce. 

Pád z asi 15 metrovej výšky priamo na betón ho stál život. Keby to bolo o pár desiatok centimetrov ďalej, dopadne na balíky slamy. Na miesto nešťastia ihneď prišli záchranári aj policajti. Aj napriek snahe záchranárov muža oživiť, sa im to, žiaľ, nepodarilo. Polícia prípad vyšetruje, budú preverovať aj to, či nešlo o prípad čiernej práce. Družstvo je v súkromnom vlastníctve, majiteľ nám dal v stredu odkázať, že sa k prípadu vyjadrovať nebude, nepodarilo sa nám s ním skontaktovať ani telefonicky. Rozprávali sme sa však s mužom, ktorý tvrdí, že na tomto družstve pracoval bez zmluvy.  

Polícia už začala trestné stíhanie pre usmrtenie.

Pozrite si archívnu reportáž o nešťastí v Snine. Na chlapca spadol strom: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy