Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Opitý muž ohrozoval ženu s nožom, chcel ukradnúť z banky 50 eur
Zdielať na

Opitý muž ohrozoval ženu s nožom, chcel ukradnúť z banky 50 eur

KOMÁRNO / Muž s nožom vo vrecku sa rozhodol vylúpiť, v piatok ráno, jednu z komárňanských bánk. Od zamestnankyne žiadal len 50 eur. Dôvodom jeho konania mal byť bankomat.

Polícia prijala v piatok krátko popoludní oznámenie o incidente v pobočke banky v Komárne. 53-ročný muž vošiel rozhorčený do priestorov banky po tom, ako sa mu nepodarilo vybrať hotovosť z bankomatu.

Ivan sa do pobočky banky v blízkosti pešej zóny vybral kvôli peniazom. Najprv si ich chcel vybrať z bankomatu v zádverí pobočky. Keďže sa mu to nepodarilo, nasrdený vošiel dovnútra. Následne začal slovne atakovať zamestnankyne. Odrazu ale začal vyťahovať veci z vreciek, medzi ktorými mal aj nôž s asi 10 centimetrovou čepeľou. Muž žiadal od pracovníčky banky 50 eur. Tá ale okamžite privolala súkromnú bezpečnostnú službu. "Bol prijatý signál kvôli poplachu. Hliadka vyrazila na miesto kde po príchode zistili, že sa jedná o ostré narušenie objektu, teda o prepad. Páchateľa vyzvali, spacifikovali a zavolali políciu," vyjadril sa Miloš Meisel majiteľ súkromnej bezpečnostnej služby. 

Páchateľovi dali policajti na mieste fúkať. Dychová skúška ukázala, že mal v krvi 3,08 promile alkoholu. "Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre zločin lúpeže. S podozrivým mužom, ktorého umiestnili do cely, budú robiť procesné úkony až po jeho vytriezvení," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Mužovi teraz hrozí väzenie na sedem až dvanásť rokov za trestný čin lúpeže so zbraňou. 

Pozrite si reportáž o opitom mužovi, ktorý šoféroval:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy