Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda v Humennom, zasahujú sanitky aj vrtuľník
Zdielať na

Vážna nehoda v Humennom, zasahujú sanitky aj vrtuľník

HUMENNÉ / Veľmi vážna nehoda sa stala v piatok o pol druhej na výjazde z Humenného do Medzilaboriec. Piati ľudia zostali v autách zakliesnení.

Nehoda sa stala na frekventovanej ceste v piatok o pol druhej popoludní. Autá sa zrazili takou silou, že náraz počuli aj obyvatelia okolitých bytoviek. "Taký úder, ako keby to bola bomba, ja som sedela za stolom. Pozrela som sa a ľudia už bežali," opísala nehodu obyvateľka Humenného.

Na mieste zasahovalo niekoľko posádok záchranárov, ktorí zranených na mieste ošetrovali a potom postupne odvážali do nemocníc: "Ošetrili spolu piatich zranených, medzi ktorými bolo aj dieťa," potvrdila Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Traja ľudia zostali v aute zakliesnení, vyslobodiť ich museli hasiči. "Traja účastníci boli zakliesnení vo vozidlách. Tých sme vyslobodili pomocou vyslobodzovacieho náradia," potvrdil Róbert Bovan, veliteľ zásahu HaZZ Humenné.

​Úsek cesty v okolí nehody uzavreli policajti. Na miesto privolali aj záchranársky vrtuľník., ktorý pristál na ceste. Zranených previezli do nemocníc v Humennom, Snine, Vranove nad Topľou a do Košíc. Podľa policajtov išlo o čelnú zrážku, presnú príčinu vyšetrujú. Všetci zranení majú majú vážne poranenia. Jedného zo zakliesnených budú po vyslobodení transportovať vrtuľníkom do nemocnice leteckí záchranári. Pacient by mal byť aktuálne v bezvedomí.

Pre vážnu nehodu zasahovali pred niekoľkými hodinami aj v Seredi:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy