Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pochody Za slušné Slovensko. Pripravte sa na obmedzenia
Zdielať na

Pochody Za slušné Slovensko. Pripravte sa na obmedzenia

BRATISLAVA / V piatok popoludní je v hlavnom meste naplánované ďalšie zhromaždenie s názvom Za slušné Slovensko. Táto verejná akcia sa dotkne aj dopravy - či už osobnej, alebo mestskej hromadnej.

Približne od pol 5 popoludní sa v centre Bratislavy na námestí SNP a okolí zhromaždia tisícky ľudí. Obmedzená preto bude mestská ale aj osobná doprava v centre mesta a jej okolí. A to konkrétne na námestí SNP, Špitálskej, Štúrovej, Jesenského, Medenej ulici, Hurbanovho námestia, Klobučníckej a Uršulínskej ulici. Dopravu budú v uliciach centra mesta regulovať a usmerňovať policajti operatívne podľa aktuálnej situácie. Polícia apeluje na vodičov, aby rešpektovali ich pokyny poprípade využili iné trasy.

Ľudia, ktorí bývajú v okolí námestia SNP by mali svoje autá čím skôr preparkovať na bezpečnejšie miesta. Pretože pri tomto obrovskom počte ľudí sa môže ľahko nedopatrením stať, že pri presúvaní davu ľudí zostanú vozidlá poškodené. Po ukončení zhromaždenia sa ľudia budú presúvať na rôzne miesta. Preto je veľmi pravdepodobné, že doprava na námestí SNP, na Hodžovom námestí ako aj na Kamennom námestí bude obmedzená kým sa dav nerozpustí, čo môže trvať desiatky minút.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy