Jasno
Bratislava
Vieroslava
30.3.2024
Nová tvár v Najlepšom počasí TV JOJ. Zoznámte sa s Danielom
Zdielať na

Nová tvár v Najlepšom počasí TV JOJ. Zoznámte sa s Danielom

BRATISLAVA / K známym tváram televízie JOJ pribudne nový člen. Najlepšie počasie medzi seba prijalo 23 - ročného meteorológa Daniela, s ktorým sa diváci budú stretávať v novinách o 12:00 a o 17:00. 

Daniel popri robote stíha aj štúdium a momentálne je v druhom ročníku magisterského stupňa v odbore fyzická geografia. Jeho diplomová práca sa zameriava na vplyv reliéfu na zrážky v kotlinách na Slovensku. Práve preto sa rozhodol pracovať v oblasti meteorológie a doplniť tým najlepšieho počasia. Avšak jeho záujem nie je chvíľkový. Ako sám potvrdil, už od detstva rád sledoval počasie. 

Ako väčšina študentov posledných ročníkov, aj Daniel Cibula sa rozhodoval, kam jeho kroky povedú a na odporúčanie školiteľa, sa rozhodol vyskúšať svoje šťastie práve v televízii JOJ. "Pomaly spoznávam všetky detaily roboty a som rád, že sa môžem venovať tomu, čo ma baví," dodal s úsmevom Daniel. Okrem iného povedal, že mu kolegovia pomáhajú a sú na neho veľmi milí. "Asi 5 minút pred začiatkom natáčania som ostal nervózny, ale myslím, že to dopadlo dobre," skromne povedala nová hviezda Najlepšieho počasia. 

Hoci mu štúdium onedlho skončí, stále sa bude snažiť o rozvíjanie svojich vedomostí.  "Rád sa neustále vzdelávam, a preto môžem prinášať lepšie správy," povedal mladý meteorológ a diváci jeho snahu určite ocenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy