Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pre ich krv im nikdy nedám pokoj, povedala mama Martiny Kušnírovej
Zdielať na

Pre ich krv im nikdy nedám pokoj, povedala mama Martiny Kušnírovej

PREŠOV / Na piatkovom pochode za slušné Slovensko boli aj v Prešove tisíce ľudí, ktorí prišli vyjadriť svoj postoj. Medzi nimi aj žena, ktorá stratila svoju dcéru. Mama Martiny, ktorú zabil vrah spolu s Jánom Kuciakom.

Tisíce ľudí sa zhromaždili na hlavnej ulici v Prešove. Prišli všetci tí, ktorí cítia, že po brutálnej vražde sa ich vývoj v krajine nejakým spôsobom dotýka. "Nechcem už počúvať, že skutok sa nestal," hovorili ľudia v Prešove. 

Pred dav ľudí sa postavila aj nahnevaná, užialená žena, mama zavraždenej Martiny. Od verejného vystúpenia ju odhovárali jej blízky, ale ona chcela prehovoriť. "Keď nám polícia odpečatila dom, keby ste videli tú preliatu krv, krv Janka a Martiny, to bolo niečo hrozné. A práve pre túto krv im ja nedám pokoj. Všetkých vás o to prosím, aby ste nás podporili, " vyzvala ľudí Zlatica Kušnírová.

 V Bratislave vystúpila na Námestí SNP aj sestra Jána Kuciaka, Mária. Nevedela či má prísť alebo ostať pri rodičoch. "Guľku do srdca dostala celá naša rodina a všetci sme tak trochu zomreli," povedala Mária.

​ Ľudí vyzvala, aby boli na zhromaždení slušní a nenechali sa vyprovokovať. Zúčastneným sa poďakovala v mene svojej rodiny aj rodiny Martiny Kušnírovej.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy