Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda na lezeckej stene. Žena spadla z výšky 15 metrov
Zdielať na

Nehoda na lezeckej stene. Žena spadla z výšky 15 metrov

BRATISLAVA / V pondelok došlo na lezeckej stene v Bratislave k veľmi vážnemu úrazu. Žena po páde z asi 15 metrovej výšky skončila v nemocnici. Lezeckú stenu na zvyšok dňa uzatvorili.

Štyridsaťtriročnú ženu po páde z 15 metrovej výšky previezli vo vážnom stave do nemocnice. Podľa informácií TV JOJ sa podrobila operácií a naďalej sa nachádza vo vážnom stave.  

Zatiaľ nie je jasné, čo jej pád spôsobilo. Prípadom sa zaoberá aj polícia. "Poverený príslušník Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave II začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Presné príčiny ako aj okolnosti, ktoré tejto udalosti predchádzali sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff. 

"Pravdepodobne sa stala nejaká chyba pri nacvaknutí toho samoistu, pretože zatiaľ teda nemáme expertnú správu, karabína tam je takáto istá a nebola porušená, oko na sedačke nebolo porušené a ani iné oká neboli porušené. Podľa nášho názoru mohlo vzniknúť nejaké nesprávne nacvaknutie," uviedol majiteľ Juraj Repčík. Podľa konateľa na sedacom úväzku nebolo vidieť žiadne poškodenie. Napriek tomu ho spolu s navijákom a s karabínkou poslali na expertízu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy