Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Manželia prešli autom iba pár metrov. V plnej rýchlosti do nich vrazila ďalšia vodička
Zdielať na

Manželia prešli autom iba pár metrov. V plnej rýchlosti do nich vrazila ďalšia vodička

ZEMPLINSKA ŠIROKÁ / Z domu stihli prejsť iba pár metrov, keď do manželov zo zadu v plnej rýchlosti vrazila vodička. Nehoda sa stala v pondelok večer v obci Zemplínska Široká. Obe autá zostali po náraze totálne zničené a pasažierov previezli do michalovskej nemocnice.

Manželia vyšli z domu a mali namierené do Michaloviec, keď do nich vrazila v plnej rýchlosti 33-ročná vodička idúca za nimi. Auto, v ktorom sedeli manželia, sa zrazu stalo neovládateľné. 

Zišlo z cesty pričom zrazilo telefónny stĺp. Napokon skončili až v priekope, auto prevrátené na boku. "Ja som vyšla z domu na to, že bola strašná rana. Bežali sme von pozrieť čo sa stalo," hovorí obyvateľka obce. 

Podľa svedkov obaja utrpeli iba ľahšie poranenia. "Osádka už bola mimo vozidiel, bola im poskytnutá prvá predlekárska pomoc,"  vraví veliteľ zásahu, Peter Šimko. 

Miestni sa pri pohľade na zdemolované autá zhodli na tom, že vodička mala pred zrážkou ťažkú nohu na plyne. "Poverený príslušník v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," informuje policajná hovorkyňa, Lenka Ivanová. 

Pozrite si archívnu reportáž o prípade, kedy mladík skončil s autom v Hornáde: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy