Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
História sa opakuje a JoJka zavíta do Košíc. Prípravy boli náročné
Zdielať na

História sa opakuje a JoJka zavíta do Košíc. Prípravy boli náročné

KOŠICE / Do mesta, kde pred pätnástimi rokmi po prvý raz odznela zvučka televízie JOJ a poprvýkrát sme pre celé Slovensko vysielali naše televízne spravodajstvo, sme zamierili aj v sobotu.

Už zajtra sa môžete aj vy osobne stretnúť s moderátormi, s redaktormi, s hercami aj so spevákmi a ako vždy si nenechajte ujsť prekvapenie na záver. Všetko to však vznikalo už v sobotu. 

Veľké námestie bude vybavené prevoznými štúdiami televízie JOJ a pripravené bude pre tisíce divákov. Desiatky technikov pracovali už od skorého rána na tom, aby bola nedeľa pre Košičanov dokonalá.

Počas nedele sa môžu Košičania prihlásiť na konkurz relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja, budú si môcť zaspievať v aute Super karaoke a nebude chýbať ani kultúrny program s tradične veľkolepým ukončením. Divákov čakajú Ondro Kandráč, Zuzana Smatanová, Peter Bič, Peter Cmorík či Heľenine oči.

"Je to veľmi milé prísť takto medzi ľudí a zvlášť v Košiciach, kde celý príbeh začal," uviedol režisér relácie Noviny TV JOJ Marcel Beliš. Ako v každom meste, aj v Košiciach bude hlavná spravodajská relácia vysielaná naživo z námestia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy