Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Žena ukázala pri dychovej skúške všetko, polícia má problém
Zdielať na

VIDEO: Žena ukázala pri dychovej skúške všetko, polícia má problém

BRATISLAVA / Policajti si nakrúcali riešenie dopravného priestupku. Ani samotní policajti však zrejme nepočítali s reakciou kontrolovanej vodičky, ktorá im ukázala všetko. Policajti teraz majú problém. Video im uniklo na internet.

Policajná kontrola sa odohrala na parkovisku pred jedným z bratislavských hobby marketov. Posádka totiž so svojím autom zastala na vyhradenom parkovacom mieste. Policajti boli slušní. Šoférke auta chceli dať fúkať. Tá sa nebránila. No rozhodne sa jej nepáčila prítomnosť policajnej videokamery.  S najväčšou pravdepodobnosťou v šoku ostali aj samotní policajti, keď po opakovaných výzvach nakoniec šoférka z auta vystúpila. A hliadke ukázala oveľa viac ako doklady totožnosti. 

Napriek tomu, že policajti počas zákroku postupovali správne, aj tak si vyrobili problém. Na verejnosť sa totiž dostalo video, ktoré malo byť určené iba im. "K zverejneniu tohto audiovizuálneho záznamu došlo bez súhlasu príslušného nadriadeného. Okolnosti, za akých k samotnému zverejneniu došlo v súčasnosti preverujeme," povedal hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy