Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Róbert Bezák: Nebuďme ľahostajní a nerezignujme
Zdielať na

Róbert Bezák: Nebuďme ľahostajní a nerezignujme

BRATISLAVA / Bankár a politik Imrich Béreš napísal o svjom živote knhu. Ide o bilancovanie jeho života. Knihu venuje svojim trom synom, Jeden z nich mu nečakane zomrel, keď mal 22 rokov. Knihu mu pokrstil arcibiskup Róbert Bezák.

Reportér Novín televízie JOJ Rasťo Stiško Róberta Bezáka vyspovedal. Na otázku ako sa má, odpovedal takto: "Stredne, by som povedal. Nie je to to, čo by som si myslel, že v mojom živote môže byť. Snažím sa žiť, taký normálny obyčajný život, ako mnoho veľa ľudí," uviedol. 

Bezák je momentálne na Slovensku v blízkosti ľudí, ktorých má rád a ktorí majú radi jeho. Zaujíma sa aj o dianie v krajine. "Všetko to, čo tu spolu žijeme, nás tvorí. V tejto chvíli sú to všetk tie kauzy a udalosti. Chcel by som veriť tomu, že todobré a pekné v nás zvíťazí a neostaneme relativisti," hovorí Róbert Bezák. 

Podľa Róberta Bezáka je dôležité, aby sme nerezignovali a neboli ľahostajní k životu, ľuďom a okolnostiam. "Cítim, že niekedy nás k tomu život tlačí," hovorí. "Chcel by som ľudí povzbudiť, aby sa nevzdávali, aby si uvedomilo, že samé sa to neexistuje," dodal. 

V rozhovore pre televíziu JOj uviedol, že je dôležité srdce. "Srdce, ktoré máme pod oblečením jje to podstatné. Obliecť sa môžeme hocijako, ale srdce bude len to jediné," uviedol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy