Skoro jasno
21°
Bratislava
Leto sa vracia, pozrite si predpoveď počasia naživo z centra Bratislavy
Zdielať na

Leto sa vracia, pozrite si predpoveď počasia naživo z centra Bratislavy

SLOVENSKO / Do strednej Európy začína prúdiť od juhu teplejší vzduch. Síce k nám na chvíľu postúpi nevýrazný studený front, no v polovici pracovného týždňa by sa teploty mohli vyšplhať až k tridsiatim stupňom. Predpoveď počasia naživo priamo z centra Bratislavy priniesla meteorologička Miriam Jarošová.

Medzi tlakovou výšou nad východnou Európou a tlakovou nížou nad Britskými ostrovmi k nám bude prúdiť teplejší vzduch.

V pondelok bude jasno až oblačno. Dážď sa môže objaviť len výnimočne. Teploty vystúpia od 23 do 28 stupňov, na Orave, Liptove a Spiši okolo 21 stupňov. 

V utorok k nám od západu postúpi rozpadávajúci sa nevýrazný studený front. Teplota klesne len mierne, no pravdepodobnosť zrážok bude vyššia.

Padne tridsiatka?

Už v stredu sa ale obnoví prílev teplejšieho vzduchu do našej oblasti. Bude polooblačno až oblačno a maximálna denná teplota vystúpi na 28 stupňov.

Pozrite si predpoveď počasia priamo z centra Bratislavy:

Vo štvrtok sa dokonca teplota môže vyšplhať až na 31 stupňov. Vyvrcholí prílev teplého vzduchu, no začne sa k nám blížiť studený front.

Výraznejšie ochladenie

V piatok popoludní začne oblačnosti pribúdať. Meteorológovia očakávajú výraznejšie ochladenie. V sobotu a v nedeľu maximálna teplota dosiahne 23 až 24 stupňov.

Pozrite si predpoveď počasia na najbližší týždeň:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy