Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Trojica mladíkov napadla vodiča autobusu košickej MHD
Zdielať na

Trojica mladíkov napadla vodiča autobusu košickej MHD

KOŠICE / V mestskej hromadnej doprave v Košiciach sa odohral ďalší incident. Trojica mladíkov za bieleho dňa napadla vodiča autobusu.

Traja mladíci po bitke utiekli. Podľa informácií reportérky Janette Rákošovej sa vodič autobusu zo zranení bude liečiť minimálne týždeň.

Policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky v priebehu niekoľkých minút páchateľov vypátrali a zadržali.

Muži vo veku 26, 30 a 33 rokov skončili v cele. O ich prípadnom väzobnom stíhaní rozhodne sudca. Jeden z mužov je podľa informácií TV JOJ v podmienke.

Ide už o štvrtý prípad napadnutia v košickej mestskej doprave. Pozrite si reportáž Janette Rákošovej:

Útok na šoféra MHD sa stal aj minulý týždeň. Dvom mladíkom sa nepáčilo, že museli vystúpiť na zastávke, kde mal vodič pauzu.

Dvaja mladíci odmietali vystúpiť z autobusu, ktorý vodič odstavil na konečnej zastávke. Keď ich vyzval, pustili sa do neho, zaútočili a nastal konflikt. Za to, že si nemohli v autobuse posedieť, sa rozhodli pomstiť. Začali do neho hádzať kamene. "Vďaka rýchlemu zásahu policajtov, boli na mieste zadržané dve podozrivé osoby," uviedol hovorca polície Michal Szabó.

V Košickom dopravnom podniku odhadli škodu po incidente na 600 eur. Presne toľko stála výmena čelného okna. Mladíci za svoj čin čakajú v policajnej cele, o ich osude rozhodne sudca.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy