Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti chytili útočníka z košickej MHD, je v podmienke za drogy
Zdielať na
Krimi

Policajti chytili útočníka z košickej MHD, je v podmienke za drogy

KOŠICE / Mladíka, ktorý brutálne zaútočil na cestujúceho v autobuse v Košiciach polícia chytila. Ľudia ho spoznali na záberoch kamerového systému z autobusu. Momentálne je v policajnej cele.

Dvadsaťtriročného Dušana B. spoznali ľudia zo záznamu z bezpečnostnej kamery, ktorý odvysielala TV JOJ.

Mladík je v podmienke pre drogy, polícia ho obvinila z výtržníctva.

Z policajnej cely na súd ho popoludní priviedla eskorta. O tom, či pôjde za mreže rozhodoval sudca okresného súdu. V putách ho napokon odviedli do väznice. Mladíkovi hrozia tri roky za mrežami. 

Pozrite si reportáž Janette Rákošovej:

Dušan napadol cestujúceho v košickej MHD, v autobuse číslo 52. Šofér okamžite zalarmoval políciu, útočníkovi sa podarilo ujsť.

Mladík napadol cestujúceho počas jazdy. Útok zaznamenala bezpečnostná kamera. Dušan sa svojej obeti najskôr slovne vyhrážal. Po chvíli sa do nej  pustil.

Nepomohol nikto

Útočník muža viackrát kopol. Spôsobil mu zranenia, z ktorých sa bude liečiť niekoľko dní. V autobuse sa v čase útoku viezlo niekoľko cestujúcich. Nikto napadnutému mužovi nepomohol.

Zasiahol až vodič, ktorý s autobusom zastavil. "Políciu zavolal náš vodič, ktorý zotrval vo vozidle až do príchodu polície," informovala krátko po incidente hovorkyňa Dopravného podniku mesta Košice Michaela Karaffová.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy