Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Košičan (29) šoféroval opitý. Vybehol na chodník, zdemoloval zábradlie
Zdielať na

Košičan (29) šoféroval opitý. Vybehol na chodník, zdemoloval zábradlie

KOŠICE / Dvadsaťdeväťročný Košičan si cestu do Michaloviec spríjemnil trochu po svojom. Cestou sa zastavil navštíviť niekoľko známych a ako by to bolo, keby si spolu nevypili. Posledný presun vo svojom aute však nezvládol. Podľa informácií Andrei Grigovskej v miernej zákrute vyletel z cesty a zastavil sa až na neďalekom chodníku. To však nebolo jediné, čo policajtov dostalo do pozoru!

Vodič si nielenže sadol za volant opitý, no v meste narobil aj poriadny zmätok. Podľa svedkov sa na aute rútil obrovskou rýchlosťou. Riadenie ale nezvládol, vyšiel na chodník a vrazil do zábradlia.

Tam mu odtrhlo koleso, no v jazde pokračoval ďalej. Zastavil sa až po približne osemdesiatich metroch. Na pomoc mu utekali okoloidúci, no 29 ročný Jozef ich vraj prekvapil mimoriadne agresívnym správaním.

Ročné väzenie

Zakrátko už prišli na miesto aj policajti. Tí okrem dokumentovania nehody skúmali aj to, či vodič na chodníku náhodou niekoho nezrazil. Keďže k nehode došlo na hrádzi rieky Laborec, hrozilo, že sa v nej niekto môže nachádzať. To sa ale nepotvrdilo.

Trestnému stíhaniu sa Košičan napriek tomu nevyhne. Policajti mu v dychu namerali vyše jedno a pol promile. Na mieste ho zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Za jazdu pod vplyvom mu teraz hrozí až ročné väzenie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy