Jasno
19°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Nad Sládkovičovom krúžilo lietadlo s dovolenkármi
Zdielať na

Nad Sládkovičovom krúžilo lietadlo s dovolenkármi

Zdroj: ISIFA

BRATISLAVA / Dovolenkárov, ktorí si to v sobotu po polnoci namierili do Egypta, čakali komplikácie. Z technických príčin lietadlo po vzlietnutí približne hodinu krúžilo v okolí Veľkých Úľan a vrátilo sa späť do Bratislavy.

Cestujúcich do Egypta muselo odviesť náhradné lietadlo. Z Bratislavy nakoniec odleteli dovolenkári s dva a polhodinovým meškaním. "Včera krátko po polnoci nás zaujalo dopravné lietadlo, ktoré neustále pomerne nízko krúžilo nad Sládkovičovom. Na flightradare sme zistili, že vzlietlo z Bratislavy a malo letieť do Egypta," píše obyvateľka Sládkovičova.

"Namiesto toho ale urobilo asi šesť až sedem okruhov v priestore Matúškovo, Veľké Úľany, Zeleneč a napokon sa vrátilo do Bratislavy," dodáva obyvateľka Sládkovičova.

"Z dôvodu technickej závady na signalizácii polohy prednej nohy pristávacieho podvozku sa kapitán lietadla rozhodol vrátiť krátko po štarte späť na letisko. Nešlo o technickú poruchu, ktorá by ohrozovala bezpečnosť cestujúcich a posádky," uviedla hovorkyňa prepravnej spoločnosti Vladimíra Dufková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy