Jasno
13°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Martina Kisková (38). Toto je budúca prvá dáma
Zdielať na

Martina Kisková (38). Toto je budúca prvá dáma

BRATISLAVA / Vedľa prezidenta by mala byť ozdobou prvá dáma. O tej budúcej slovenskej však nie je toho veľa známe. Toto je Martina Kisková.

CELOSLOVENSKÉ VÝSLEDKY TU.

Vyhýba sa medializácii

Martina Kisková má 38 rokov a pre väčšinu Slovákov je prakticky neznáma. Ešte pred pár dňami by ste našli na internete len dve jej fotografie. Martina Kisková je druhou manželkou víťaza volieb a majú dve deti. Práve tie sú vraj dôvodom toho, že sa vyhýba medializácii.

Za celý čas predvolebnej kampane poskytla jediný rozhovor. Týždenníku Plus 7 dní povedala, že nebola nadšená zo straty súkromia, ale s krokom manžela súhlasila. Zároveň naznačila kde vidí svoje miesto. "Zmyslom našej rodiny je pomáhať. Takže predpokladám, že by som v tom pokračovala," uviedla.

Bude sa venovať deťom

To, že Martina Kisková ostane v úzadí, potvrdil aj budúci prezident. "Dohodli sme sa s manželkou, že sa bude venovať deťom," uviedol Andrej Kiska. "Sledovala som voľby prezidenta v Česku i situáciu po nich. Bolo vidno, že manželka kandidáta a neskôr prezidenta nemusí byť v centre diania," dodala Kisková.

Martina Kisková nesprevádzala manžela ani k volebnej urne či do volebnej centrály. Budúcemu prezidentovi robila garde jeho dcéra z prvého manželstva. Tá ale úlohu prvej dámy nezastúpi, má totiž svoj život i prácu v Londýne.

VÝSLEDKY VOLIEB V REGIÓNOCH TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy