Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dávajte si pozor! Zlodej natankoval na cudziu kartu za 408 eur
Zdielať na

Dávajte si pozor! Zlodej natankoval na cudziu kartu za 408 eur

BRATISLAVA / Polícia žiada verejnosť o pomoc! Ešte v novembri minulého roka tu zlodej vykradol auto, z ktorého vzal striebornú tankovaciu kartu s priloženým kódom. Na túto kartu natankoval palivo vo výške približne 408, 70 eur. Kamery na pumpách v Bratislave zachytili dvoch mužov, ako touto kartou platia.

Karta s kódom

V areáli na Trenčianskej ulici v Bratislave sa asi v polovici novembra vlámal do zaparkovaného nákladného auta neznámy páchateľ. Z vozidla následne odcudzil striebornú tankovaciu kartu spolu s priloženým kódom.

S uvedeno kartou zrealizoval na viacerých čerpacích staniciach v Bratislave čerpanie paliva, pričom uvedeným konaním spôsobil celkovú škodu vo výške cca 408,70 €.

Kožená čierna bunda

Reč je o mužovi vysokom asi 175-180 cm, štíhlej postavy, vo veku cca 50 rokov, so šedivými vlasmi, tmavými očami. Oblečenú mal koženú čiernu bundu, tmavý sveter a pod ním tričko žltej farby. Nemal okuliare ani iné výrazné zvláštne znamenia alebo tetovania. Pomáhať mu mal muž vysoký asi 180 cm, zavalitejšej postavy vo veku cca 40 rokov.

Má tmavé vlasy, na hlave má výraznú plešinu, tmavé oči, oblečenú mal tmavú bundu, pod ňou pásikavý modrošedobiely sveter. Nemal okuliare ani iné výrazné zvláštne znamenia alebo tetovania.    

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy