Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bratislava sa tvári ako krásavica na Dunaji, týmto láka turistov
Zdielať na

Bratislava sa tvári ako krásavica na Dunaji, týmto láka turistov

BRATISLAVA / Chcú prilákať turistov! Video, ktoré zverejnil na webe Youtube profil VisitBratislava, ukazuje hlavné mesto v tom najkrajšom svetle. Hrad, Slavín, Devín a mnoho iných pamiatok za každého ročného obdobia majú svoje čaro. Niektorí diskutujúci si však myslia, že video je až príliš pekné. Utvorte si názor sami.

Pamiatky aj šport

Video ukazuje pohľad na množstvo miest, ktoré ponúkajú jedny z najkrajších výhľadov na Bratislavu. Historické pamiatky, Slavín, Bratislavský hrad, Staré mesto. Ale aj rôzne športové a kultúrne podujatia, ktoré môže zažiť návštevník Bratislavy.

"Až sa môžete sami seba pýtať, či je toto mesto z videa naozaj Bratislava," hovorí jeden z obyvateľov mesta. Logicky chceli autori ukázať našu metropolu v tom krajšom svetle.

Lepšie, ako skutočnosť

"Nespoznala som Botanickú záhradu. Celkovo video vyzerá lepšie, ako skutočnosť," hovorí ďalšia obyvateľka mesta.

Video má zapôsobiť najmä na cudzincov, ktorí by sa aj vďaka týmto obrázkom mali vybrať na návštevu práve do nášho hlavného mesta.

Nadšenie Američanov

Krátke video našej Bratislavy sme ukázali aj Američanom. A tu sú ich reakcie. "To je nádhera. Som pripravená tam ísť! Ah to je nádherné. Máte veľké šťastie žiť na takom úžasnom mieste. Dajte mi letenku a hneď tam pôjdem."

Ako reagujú na video Američania? Reportáž vo Veľkých Novinách TV JOJ.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy