Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Učiteľka mala dať silnú facku 8-ročnému školákovi
Zdielať na

Učiteľka mala dať silnú facku 8-ročnému školákovi

KLUKNAVA / Otec 8-ročného školáka z Richnavy tvrdí, že jeho syn vraj počas vyučovania dostal poriadnu facku. Údajne bola taká silná, že dieťa spadlo na zem. Podľa slov školáka ho mala udrieť jedna z učiteliek.

Malý Oskar tvrdí, že ho pani učiteľka udrela na chodbe po tvári. S plačom sa potom vrátil domov. Facka od učiteľky bola podľa jeho slov taká silná, že spadol na zem. "Prišiel domov, mal červenú tvár a tvrdil, že ho učiteľka udrela po pysku," vraví Oskarov otec.

Učiteľku, ktorá mala žiaka údajne udrieť, malý školák vôbec nepozná. Rodičom ani učiteľom v škole, nevedel povedať jej meno. Do školy chodí len necelý mesiac a na chodbe ju vraj videl prvýkrát. 

Škola takéto obvinenie odmieta

Vedenie školy považuje tvrdenia školáka za nepravdivé. Keďže chlapec nevedel povedať, kto ho vlastne udrel, nevylučujú ani možnosť, že na chodbe mu mohla jednu takpovediac výchovnú uštedriť nejaká staršia žiačka a on ju považoval za učiteľku.

Svoje stanovisko nám napokon poslali mailom. "Riaditeľstvu ZŠ nebola doručená žiadna oficiálna sťažnosť. Rodič neriešil údajnú situáciu s triednym učiteľom ani s vedením školy, informoval len média. Škola v plnom rozsahu akékoľvek obvinenia odmieta," píše sa v stanovisku Základnej školy v Kluknave.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy