Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Zlomený nos, modriny a plač. Hádka exmanželov vždy končí bitkou
Zdielať na

Zlomený nos, modriny a plač. Hádka exmanželov vždy končí bitkou

HUMENNÉ / Zlomený nos, modriny, každodenné návštevy polície. Takéto peklo prežíva pani Oľga z Humenného. Hovorí, že vďačiť za to môže svojmu bývalému manželovi. Hádky medzi nimi sa vraj zvyknú končiť fyzickými útokmi. Susedia však tvrdia: exmanželia si za problémy môžu sami. Pánom je u nich údajne alkohol.

Aj susedia už majú strach

Hádky, krik, dokonca rozbíjanie dverí sekerou. Toto všetko už ľudia v bytovke zažili. Nahlas o tom však hovoriť nechcú. Majú strach. "Stále majú bitky, pijatiky, jednoducho alkohol," hovorí sused. 

Oľga a Vladimír sú rozvedení už 17 rokov. Našli sme ich však v spoločnej domácnosti. Žena hovorí, že exmanžel sa v byte zdržiava proti jej vôli. "Ty nemáš tu čo hľadať v byte, som povedala, že aj dnes zavolám hliadku, ako v noci," kriči Oľga.

Oľga tvrdí, že muž na ňu neraz fyzicky zaútočil. Výsledkom mali byť nielen modriny, ale aj zlomený nos. "Obvinený muž udrel svoju bývalú manželku do nosa, a to päsťou," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Zranenia si vraj spôsobila sama

Vladimír sa však bráni, že na exmanželku ruku nepoložil. Hovorí, že zranenia si vraj spôsobila sama, keď opitá zakopla. Práve preto chce, aby to, čo povedala policajtom, teraz zmenila. "Ty chceš, aby ja som išla klamať? Tak ja klamať nepôjdem, môj zlatý," dodáva Oľga.

Aj keď tu susedia policajtov vídavajú každý deň, pre Vladimíra je to za roky hádok prvé obvinenie. Za ublíženie na zdraví mu hrozí až 2-ročné väzenie. Policajný vyšetrovateľ totiž bral do úvahy závery znaleckého skúmania, ktoré potvrdzujú, že muž ženu naozaj udrel.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy