Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sexi Janka (27) nestojí za komentár, odkázal Fico a zrušil tlačovku
Zdielať na

Sexi Janka (27) nestojí za komentár, odkázal Fico a zrušil tlačovku

BRATISLAVA / Trápnosť, ktorá nestojí za komentár. Aj tak by sa dala interpretovať reakcia predsedu vlády. Týždenník Plus 7 dní totiž zverejnil fotografie Roberta Fica ako v aute bozkával svoju tajomníčku Janu Halászovú.

Smiešny príbeh

Premiér zrušil tlačovú konferenciu po rokovaní vlády. Odvolal sa na vopred plánovaný program. Prostredníctvom hovorkyne Beatrice Szabóovej odkázal, že ide o smiešny príbeh, na ktorom nie je nič, čo by stálo za komentár. Na akcii podľa neho boli aj ďalší štyria ľudia, ktorí prišli i odišli v rovnakom čase ako on.

Pripomeňme, že sa vo štvrtok nadránom lúčil bozkom so svojou podriadenou Janou. A to po spoločnej oslave, píše týždenník Plus 7 dní. Ten zverejnil aj fotografiu. Pracovníčka Ficovho sekretariátu Halászová mala 21. augusta meniny.

Romantika, bozk aj kývanie

Týždenník píše, že zrejme preto sa jej šéf rozhodol venovať aj po pracovnom čase a prišiel po ňu, tak ako už neraz predtým, na bratislavské sídlisko Dlhé diely, kde býva. Bez ochranky, sám šoféroval športové BMW. „Romanticky strávený večer zakončili nadránom dlhým bozkom a potom si už len zamávali na rozlúčku,“ píše Plus 7 dní.

Premiér podľa týždenníka pripravil pre oslávenkyňu veľký výlet. Cieľ cesty bol vzdialený stošesťdesiat kilometrov od Bratislavy, malá dedina Čereňany neďaleko Partizánskeho. VIAC TU.

Dvadsaťsedemročná Jana Halászová pôsobila najskôr ako sekretárka predsedu strany Smer Roberta Fica. Po jeho nástupe do premiérskeho kresla prešla z centrály strany na Úrad vlády, kde pracuje v kancelárii premiéra. Priateľstvo Roberta Fica a Jany Halászovej podľa Plus 7 dní už trvá minimálne rok.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

sita/facebook.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy