Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Premiér Fico má mať dôverný vzťah s tajomníčkou, lúčili sa bozkom
Zdielať na

Premiér Fico má mať dôverný vzťah s tajomníčkou, lúčili sa bozkom

BRATISLAVA / Premiér Robert Fico mal minulý týždeň zobrať svoju tajomníčku Janku Halászovú na výlet. Tá v ten deň oslavovala meniny. A nechýbal ani bozk na rozlúčku. Dokladujú to fotografie týždenníka Plus 7 dní, ktoré zverejnil v najnovšom vydaní.

Premiér sa ukázal ako gavalier

Robert Fico zrejme vie, čo sa patrí, píše týždenník. Premiér mal zobrať svoju tajomníčku Janku Halászovú do romantického kaštieľa v obci Čereňany, neďaleko Partizánskeho.

Podľa týždenníka mali v jeho útrobách stráviť niekoľko hodín. Následne obaja nasadli do auta a vybrali sa späť do hlavného mesta. Ako ďalej píše Plus 7 dní, tým sa meninové stretnutie ešte neskončilo.

Už v minulosti ho "načapali"

Premiér mal svoju tajomníčku odviezť priamo pred panelák, v ktorom býva. Nasledovala romantická rozlúčka s dlhým bozkom na záver, teda aspoň to sa dá dedukovať z fotografií, ktoré uverejnil týždenník Plus 7 dní. 

Premiér a predseda Smeru-SD mal už v minulosti problémy s podozreniami týkajúcimi sa mimomanželského vzťahu. Fotoreportéri denníka Nový Čas ho pre rokmi pristihli vo vášnivom objatí s vtedajšou spolupracovníčkou Zuzanou Kupcovou. Robert Fico žije s manželkou Svetlanou a majú dospievajúceho syna Michala.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

pluska.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy