Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chcel zabiť sestry, skončil na psychiatrii
Zdielať na

Chcel zabiť sestry, skončil na psychiatrii

DLHÝ NAD CIROCHOU / Vlastné sestry chcel 22-ročný Marián z Dlhého nad Cirochou zabiť len preto, že nenašiel nič na jedenie a nemal čo fajčiť. Krátko pred polnocou mal v dome všetko rozbíjať a sestrám vulgárne nadávať.

Trieskal chlebníkom a dverami

Susedia priznávajú, že mladého muža sa boja. A to ja napriek tomu, že okrem svojich blízkych, zatiaľ neublížil nikomu v dedine. "On nechodí ani do krčmy, ani vonku, on len doma do nich a najmä do mamy a do súrodencov, nám nerobí nič," opisuje sused.

"Obvinený muž začal v kuchyni trieskať chlebníkom a dverami. Kričal, že nemá čo jesť ani čo fajčiť," informuje hovorca policajného zboru Daniel Džobaník. Aj keď sa ho sestra snažila upokojiť a povedala mu, že večera je uvarená, nech si zoberie, nedal si povedať.

Skončil na psychiatrii

Dokonca schytil oboma rukami stôl v obývačke a odsotil ho so slovami, že sestru zabije. Porozbíjal aj ďalšie kusy nábytku. Sestry sa poriadne báli, preto sa ukryli do detskej izby. "Žena ušla do detskej izby, držala dvere a jej sestra privolala políciu," dodáva Džobaník.

Vystrájanie 22-ročného mladíka zastavil až príchod záchranárov. Tí ho previezli do psychiatrickej nemocnice v Michalovciach. Polícia ho už obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania.

Špeciálne spravodajstvo KRIMI PLUS v sobotu o 18:00.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy