Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Cyklistka (15) so slúchadlami na ušiach vletela pod kolesá auta
Zdielať na

Cyklistka (15) so slúchadlami na ušiach vletela pod kolesá auta

Mladícka nerozvážnosť môže spôsobiť nepríjemné situácie. 15-ročná cyklistka v Humennom nič nepočula, pretože na ušiach mala slúchadlá s hudbou. Vletela rovno pod kolesá. O pár minút neskôr zasa havarovali traja mladíci. Aj v tomto prípade nechýbalo veľa a pre ľahkovážnosť mohli prísť o život.

Ponáhľala sa za kamarátmi

Dievča sa podľa našich informácií ponáhľalo za kamarátmi, ktorí stáli na opačnej strane cesty. Šofér si všimol, že v ušiach mala slúchadlá. "Ona vybehla do cesty, išla na bicykli, kamaráti ju tam čakali a kričali, aby nešla. Mala slúchadlá na ušiach," hovorí vodič auta.

Tínedžerka ich však vôbec nepočula. V ušiach jej vraj znela hlasná hudba, nepostrehla ani prichádzajúce auto. "Stalo sa to z ničoho nič....ja neviem, neviem to ani povedať, lebo ja som sa triasla," povedala spolujazdkyňa zrazenej cyklistky. "Som ju neregistroval, som si ju všimol, až keď som bol na tom prvom priechode. To už bolo neskoro," dodal vodič auta.

Nehody z nepozornosti

Len o pár minút neskôr sa v obci pri Humennom stala ďalšia nehoda. Dvaja zranení a zdemolované autá. "Začali pískať pneumatiky a zrazu veľký náraz," opisuje okolnosti nehody svedok nehody. Svedkovia vravia, že keď vodič po nehode vystúpil z auta, začal vulgárne nadávať. Údajne povedal, že netuší, čo sa stalo. "Vystúpil z auta a začal hrešiť, s hlavou udrel do skla a že nič iné si nepamätá," dodal miestny obyvateľ.

"Okolnosti a príčina nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Celková škoda bola vyčíslená na 6000 eur," uviedol Daniel Džobanik, hovorca Krajského policajného zboru Prešov. Za obe nešťastné udalosti môže nepozornosť. Nechýbalo veľa a následky mohli byť oveľa vážnejšie.

"Pri piatkových večerných nehodách utrpeli traja mladí ľudia zranenia, našťastie išlo o ľahké zranenia," povedala Alena Lacyková - Krčová, hovorkyňa záchrannej skupiny.


Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy