Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nezvyčajné divadlo v Žiline, Tare sa zacnelo po slobode
Zdielať na

Nezvyčajné divadlo v Žiline, Tare sa zacnelo po slobode

ŽILINA / Poriadny rozruch v centre Žiliny vyvolal papagáj, ktorého majitelia spolu s hasičmi chytali viac než dve hodiny. Na hluk mesta je tento operenec zvyknutý, no vraj ho vyľakal vrtuľník. A možno len zatúžil po väčšej slobode.

Na stromoch ho sledovalo mnoho okoloidúcich

Tento krásny operenec si zaumienil, že si pekne vychutná svoj čas slávy. Každý okoloidúci sa zastavil, aby sa pozrel, čo sa deje. Operenec sa najprv usadil na prvom strome. Po pár minútach si však porozmýšľal, že to skúsi  inde.

Papagáj sa rozhodol, že preletí na ďalší strom. "Tak je to zábava pre ľudí, len škoda že im uletel, je to nádherné zviera. Ja si myslím, že je to žena, teda samica, preto má meno Tara," takéto boli rekacie okoloidúcich ľudí, ktorých nezvyčajné divadlo zaujalo.

Papagáj si užil svoje dve hodiny slávy

Hasiči postupovali opatrne, pretože pracovali pri kábloch trolejového vedenia. Aby to bolo ešte komplikovanejšie, Tare sa domov nechcelo. Na konári sa jej páčilo. Niekoľkokrát to už vyzeralo nádejne. Priblížila sa, ale potom si to rozmyslela.

Po dvoch hodinách si konečne dala povedať. Pomaličky, aby ju nevyplašil, majiteľ citlivo Taru chytil. Potom, ako si operenec užil chvíľu slobody môže znova spokojne tróniť vo svojej klietke.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy