Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Matúš (26) sa mi vyhráža, vymyslel si vinník nehody
Zdielať na

Matúš (26) sa mi vyhráža, vymyslel si vinník nehody

STAKČÍN / Banálna dopravná nehoda 26-ročnému Sninčanovi poriadne skomplikovala život. Od muža, ktorý mu rozbil auto, si mal vypýtať peniaze na opravu. Vinník však namiesto zaplatenia údajne išiel na políciu s tým, že ho Matúš vydiera. Mladík tak skončil nielen s rozbitým autom, ale aj s trestným oznámením na krku.

Jeden na STOP-ke zastavil

Kým jeden vodič na STOP-ke v Stakčíne zastavil, druhému vraj zlyhali brzdy a došlo k zrážke. Na mieste nehody síce bola situácia pokojná, no zvrat prišiel až po pár dňoch.

Matúšovo auto zostalo totálne zdemolované. S vinníkom sa preto chcel dohodnúť na odškodnení. "Auto sa dalo opraviť, ale chceli 1 500, 2 000 eur za to," hovorí poškodený Matúš.

Matúš vraj vinníka vydiera

Keď však vinník počul, koľko od neho Matúš pýta, situácia sa zvrhla. Jeho kroky mali smerovať na políciu s tým, že sa mu Matúš vyhráža. "Poškodený mal od vinníka dopravnej nehody údajne požadovať finančnú čiastku s tým, že ak mu vinník danú sumu neuhradí, zámerne si predĺži dobu liečenia, čo by výrazne ovplyvnilo priebeh vyšetrovania," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Z údajného vinníka dopravnej nehody sa tak nakoniec stala obeť vydierania. Muž sa ale k udalostiam vyjadriť odmietol. Matúš naďalej akékoľvek vyhrážky odmieta a nechápe, ako si situácia nakoniec zvrtla proti nemu. "27-ročnému Sninčanovi bolo vznesené obvinenie pre zločin vydierania," potvrdila Migaľová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA/ilustračná

Súvisiace články