Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajná nehoda! Do PMJ-čkárov vpálilo auto
Zdielať na

Policajná nehoda! Do PMJ-čkárov vpálilo auto

NITRA / K dopravnej nehode došlo na hlavnej križovatke priamo v centre Nitry. PMJ-čkári práve prechádzali križovatkou, podľa našich informácií pomaly a bez zapnutých majákov, keď do nich vrazilo ďalšie auto. Jeho 43-ročný vodič zrejme policajtom nedal prednosť. Dvaja policajti skončili v nemocnici.

Bez majákov, primeraná rýchlosť

Vodič na jednej z hlavných križovatiek nedal prednosť policajtom a čelne do seba vrazili. Nehodu zaznamenali aj kamery a záznamy sa nám podarilo získať. 33-ročný policajt, ktorý šoféroval policajné auto, nemal šancu zrážke zabrániť, všetko sa odohralo v priebehu pár sekúnd. Po nehode v aute vystrelil aj airbag. "Išiel som na zelenú, nevšimol som si ich," povedal vodič. 

Vodič síce išiel na zelenú ,ale rovnako mali na semafore zelenú aj policajti. Tí prechádzali cez križovatku pomaly, keďže nemali žiadny výjazd, majáky boli vypnuté. "Mal som dať prednosť, keďže som odbáčal doľava," dodal vodič.
"Vodič sa pravdepodobne plne nevenoval riadeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, následkom čoho nedal prednosť oproti idúcemu služobnému vozidlu," povedala Renáta Čuháková, hovorkyňa Polície Nitra.

Zdemolované policajné auto

Obaja policajti sa v takto zdemolovanom aute zranili a skončili v nemocnici. "Jednému krvácalo z nosa, jeden mal mal chrbticu," povedal účastník nehody.

"Odpojili sme batérie aby sa zabránilo vzniku požiaru a boli vytečené prevádzkové kvapaliny a tie sme zasypali," opísal situáciu na mieste nehody Luboš Kriššák, veliteľ zásahu HaZZ Nitra. Policajné auto zostalo po zrážke nepojazdné a rozbitú malo celú prednú časť. Rovnako na tom bolo aj druhé auto, ktoré do nich narazilo.

Viac sa dozviete aj v dnešných KRIMI presne o 19-tej!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy