Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Tragédia v Košiciach. Auto sa prevracalo, vodič (†61) vypadol
Zdielať na

Tragédia v Košiciach. Auto sa prevracalo, vodič (†61) vypadol

KOŠICE / Mokrá vozovka, šmyk a už to išlo. 61-ročný muž práve v Košiciach, časť Krásna, prechádzal zákrutou. Po šmyku sa mu však auto niekoľkokrát prevrátilo, dokonca vytrhlo zo zeme dopravnú značku a časť kamenného obrubníka. Muža pritom katapultovalo von z auta! Hoci sa mu snažili pomôcť nielen svedkovia, ale aj neskôr záchranári, devastačným zraneniam napokon podľahol.

Katapultovalo ho z auta

Podľa polície zrejme muž neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a na mokrej vozovke dostal v zákrute šmyk. Nie je však vylúčené, že mu tesne pred nehodou prišlo zle. 61-ročný muž sa v aute trikrát prevrátil, kým ho katapultovalo rovno na trávu pri ceste, ostal tak ležať niekoľko metrov od auta.

Na mieste sa mu snažila pomôcť zdravotná sestra z iného auta, až kým prišli záchranári. Jeho život sa im však zachrániť napokon nepodarilo. "Vodič pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol," informovala hovorkyňa košickej polície Jana Mesárová.

Zdemoloval značku aj chodník

Auto potom zišlo z cesty a narazilo rovno do dopravnej značky, ktorú zo zeme vytrhlo aj s kusmi betónu. Bez ujmy neostal ani miestny kamenný obrubník, z ktorého kusy povytŕhal. Auto sa prevrátilo cez strechu a skončilo späť na kolesách. Nariadená bola pitva, ktorá by mala vniesť viac svetla do príčiny nehody.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy