Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Misska Euro 2012 dráždila mužov v Tatralandii. Pozrite sa...
Zdielať na

Misska Euro 2012 dráždila mužov v Tatralandii. Pozrite sa...

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / Chcete vidieť, ako to vyzerá, keď sa rozhodnú zmerať si svoje sily Poliaci, Česi a samozrejme Slováci? V podtatranských bazénoch sa vedľa seba postavili sexi telá mužov a žien, aby sa víkend zaplnil slnkom a dobrou náladou. Chlapov však k dobrým výkonom vydráždila aj sexi Miss euro z Poľska...

Adriana Kmotríková manažovala...

"Je to super, úplne super, adrenalín fantastický," pochvaľoval si člen slovenského tímu Daniel. "Je to tu úžasné, raj na zemi hlavne pre deti," dodala aj moderátorka večerných Novín TV JOJ Adriana Kmotríková. V liptovskej Tatralandii si totiž prišli zmerať sily poľký, český a slovenský tím a to v najbláznivejších disciplínach.

Súťažila aj Adrianka, no adrenalínové súboje vynechala a radšej ich manažovala. Hoci, nie všetkým súťažiam sa vyhla... "Ja som to prenechala ťažším chlapom, lebo tam je čím ťažší sa rúti dolu vodou, tým rýchlejšie. Ale ja som to celé manažovala a som vyberala hráčov... A vybrala som veľmi dobre, lebo, pokiaľ viem, sme prví," potvrdila Adriana.

... a poľská Miss dráždila

Kmotríková však na rozdiel od poľských a českých kolegýň dala prednosť plážovej šatke, sexi telá v plavkách ste však mohli vidieť všade, kam ste sa obrátili. Chlapov najmä dráždila skutočne sexi poľská miss futbalového šampionátu 2012 Natalia Siwiec. "Je to tu super," pochválila si slnečný súťaživý deň.

Slováci napokon súboj vyhrali, spokojní ale boli všetci - od súťažiacich až po návštevníkov. Nuž a obdivovať mali čo nielen muži, ale aj ženy...

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

ISIFA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy