Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slovenskom na bicykli. Mečiar na pokraji smrti
Zdielať na

Slovenskom na bicykli. Mečiar na pokraji smrti

TATRY / Naš pelotón má za sebou približne 121 km. A to aj vďaka handbikom, ktoré pomohol zabezpečiť projekt Srdce pre deti. Aj ked dážd, ktorí trápil ľudí na väčšine Slovenska, ich len trochu osviežil, predsa sa poriadnej vode nevyhli.

Hlava sa nádherne čistí

"Značnú časť som do kopca ťahal Martina Joppu, som na pokraji smrti, ale už je to dobre," opisoval najťažší úsek pri Bešeňovej moderátor Jano Mečiar. "Telo síce bude bolieť, ale tá duša- všetko, čo sme zažili, tie ľudské príbehy, pohľad na Tatry, tá hlava sa nádherne čistí," hovorí redaktor Novín Samo Migaľ.

"V pondelok sme dali 50 km, včera 71 km, ale pre mňa je to akosi málo, ja som zistila, že mám kondičku, ale nie je to o kondičke, sme super partia, výborní ľudia, či sme na vozíčku, alebo na bicykli," dodáva Erika Barkolová.

Takmer v Adamovom rúchu

Po celodennom sedení na bicykli si naša posádka oddýchla v aquaparku. Je to aj druh regenerácie pred ďalšou šľapačkou. Myslíš, že zaujmeš fanúšičky takto vo vode? "Samozrejme," žartuje Migaľ. "Vzhľadom na to, že nič nevidno, tak určite," dodáva Janko Mečiar.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy