Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Spojili sily a sadli na bicykle. Húževnatí handbikeri
Zdielať na

Spojili sily a sadli na bicykle. Húževnatí handbikeri

POPRAD / Vďaka projektu Srdce pre deti sa mohol posadiť do svojho vlastného handbiku aj Martin Joppa. Mladý hokejista, ktorý sa nepoddal svojmu osudu. Prvú, podtatranskú a dosť náročnú etapu, má úspešne za sebou aj on.

Z handbikov sa neteší len Maťo Joppa

Známe osobnosti sa rozhodli potiť aj tento rok. A to konkrétne moderátori Jano Mečiar, Erika Barkolová či reportér Samuel Migaľ. Pomáhal každý každému, a tak to všetci po desiatkach kilometrov odbyciklovali až do cieľa. A bolo to naozaj náročné. "Ide to dosť ťažko," povedal tesne pred cieľom moderátor Ján Mečiar.

Medzi tými, ktorí si poctivo "odmakali" prvú etapu zo štyroch bol aj Maťo Joppa. Práve on sa po prvýkrát posadil do svojho vlastného handbiku. Ten dostal vďaka projektu Srdce pre deti. VIAC O PROJEKTE TU.

Všetci za jedného, jeden za všetkých

"Ja som za to veľmi vďačný. A ani neviem čo mám povedať, je to neuveriteľné," vyznával sa zo svojich pocitov sympatický mladík. Martin ale nemyslel iba na seba, ale tieto fantastické bicykle vysníval aj pre svojich ďalších kamarátov.

"Nebude ich päť, ale sedem a prispeli na ne Miro Šatan, Katka Višňovská a Majka Demitrová," hovorí hlavný organizátor Miroslav Buľovský. Títo športovci sú jednoducho machri. To isté si myslia aj naši chlapi z televízie JOJ. "To je tak brutálny výkon, že si to ani neviete predstaviť," vraví moderátor Ján Mečiar.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články