Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Strašiakom prezidenta Zemana sú schody. Tu je dôkaz
Zdielať na

Strašiakom prezidenta Zemana sú schody. Tu je dôkaz

BRATISLAVA / Zdá sa, že najväčším strašiakom českého prezidenta Miloša Zemana sú schody. Počas 18. stredoeurópskeho summitu sa zrejme v duchu trikrát prežehnal, aby zvládol zísť dole po schodoch. V minulosti mu totiž už urobili problémy.

"Boh nás ochraňuj od týchto schodov," povedal Zeman a začal pomaly schádzať po schodoch v budove bratislavského hradu. Mierne obavy mal z nich zrejme preto, pretože tesne po voľbách si v eufórii z víťazstva nevšimol jeden zo schodov a skončil takmer na zemi. Pred pádom ho zachránili len kreslá v miestnosti. VIAC TU. 

Pozor schod!

Stalo sa to po tom, čo vystúpil s prejavom v Českej televízii. Schod tam jednoducho bol. Prezident o neho zakopáva, no napriek tomu pokračuje v chôdzi ďalej akoby tam nebol.

Týždenník sa ďalej zamýšľa, kto za to nesie vinu. Či riaditeľ televízie Petr Dvořák, ktorý naň mal upozorniť alebo neschopní ochrankári.

Keď sa hnevá prezident

Tým to dal, koniec koncov, novozvolený prezident poriadne "vyžrať." "Zase keby ste mi dali informáciu o tom, že je tam schod, čo ste mi nedali, tak by som takmer spadol. Našťastie som sa zachránil. Ďakujem všetkým, ktorí mi nepomohli," povedal Zeman.

No aby sme českému prezidentovi nekrivdili. Zlé jazyky hovorili o následkoch osláv, ale treba pripomenúť, že Zeman má za sebou operáciu nohy, ktorú absolvoval pre komplikácie so šľachou. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články