Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Výtlky v nemocnici. Podľa ľudí čudné naprávanie chrbtice
Zdielať na

Výtlky v nemocnici. Podľa ľudí čudné naprávanie chrbtice

ŽILINA / Jednou z najpopulárnejších tém tejto zimy, či jari, či čo to vlastne je, stále zostávajú výtlky. Už sme vám ich ukázali na rôznych miestach. Viacerí Žilinčania nám volali, aby sme sa išli pozrieť do tamojšej nemocnice. A takto to dopadlo...

Musia platiť za parkovné

Priamo v areáli žilinskej nemocnice je výtlkov ako maku. Cez tieto diery musia jazdiť aj vodiči, ktorí prevážajú chorých ľudí. často ubolených po rôznych úrazoch. "Výtlky sú preto, aby si naprávali chrbtice," komentuje humorne situáciu jeden z opýtaných.

Šoférov hnevá aj to, že ak chcú parkovať v areáli nemocnice, musia platiť. Oni si svoju povinnosť splnia. Mali by mať teda k dispozícii cestu, na ktorej bez problémov odstavia auto. Namiesto toho musia dávať pozor, aby nezapadli. "Sa tam ničia autá na tých výtlkoch," hovorí obyvateľ Žiliny.

S pravou začnú, keď sa umúdri počasie

"Opravu cestných komunikácií v areáli nemocnice budeme realizovať hneď, ako nám to klimatické podmienky dovolia," uviedla hovorkyňa žilinskej nemocnice Mária Koporecová.

Podľa vedenia nemocnice mali odštartovať práce pre opravy ciest už pred dvomi týždňami. Zima sa však rozhodla, že to skomplikuje. Vodiči budú musieť čakať, kým sa jej uráči odísť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články