V Žiline to rozvoniavalo slovenskou klasikou. Budúci kuchári bojovali o víťazstvo
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
ŽILINA / Budúci kuchári z rôznych kútov Slovenska opäť súťažili na podujatí Žilinská gastronomická jeseň, kde sa snažili pripraviť víťazné jedlo. Súťaž ukázala, že študentov táto profesia naozaj baví a že pri varení dokážu byť mimoriadne tvoriví.
Talentovaní žiaci predviedli, že zvládnu pripraviť jedlá, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani profesionálni kuchári. Ich úlohou bolo zakomponovať do receptu tradičné slovenské suroviny – zemiaky a kyslú kapustu.
Viac si pozriete vo videu.