Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Fico rozdával kvety, opozícia ho oznámkovala. Prepadol by
Zdielať na

Fico rozdával kvety, opozícia ho oznámkovala. Prepadol by

BRATISLAVA / Vládna opozícia nenechala na MDŽ nič na náhodu. Kým premiér Robert Fico si uctil predstaviteľky nežnejšieho pohlavia, opozícia mu gratulovala. Nemalo to však veľa spoločného s Medzinárodným dňom žien. Boli to gratulácie za to, ako sa mu za rok vládnutia podarilo oklamať národ.

Pre kvet od premiéra si prišli stovky žien. Viaceré z nich videli premiéra naživo prvýkrát v živote. "Želám vám príjemnú zábavu," povedal pred preplnenou halou Robert Fico. Síce bez kvetov, ale gratulácie ženám dnes nevynechala ani opozícia. "Nebyť žien, tak ani my muži tu nemôžeme realizovať svoje sny," uviedol Pavol Frešo, predseda SDKÚ-DS

Figeľ: Oklamali voličov

Opoziční lídri však nezabudli ani na ročné výročie vlády Roberta Fica.
Tí kritikou veru nešetrili. "Oklamali voličov. Boli zvýšené dane, odvody. Nielen silným a bohatým, ale všetkým," uviedol Ján Figeľ.

Ak by sme boli v škole, opozícia by nechala vládu Roberta Fica prepadnúť. O niečo lepšiu známku dostala vláda od politológa. "By som im dal štvorku. Jediné, čo by som snáď vedel pozitívne ohodnotiť je ministerstvo školstva, ktoré sa snaží urobiť poriadok v tom nezmyselnom počte študentov napríklad sociálnej práce," tvrdí politický analytik Ján Baránek.

Pozitívny hospodársky rast

Premiér priznáva, že doba je zlá. Svoj rok kraľovania však hodnotí pozitívne. "Slovensko bude jednou z mála krajín, ktorá bude mať pozitívny hospodársky rast. To znamená, že to asi nerobíme tak zle, ako naša milovaná opozícia hovorí. Ostatné krajiny sú v hlbokej recesii," hovorí

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy