Polojasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Je premiér Fico naozaj v takej kondícii? Kľuky, kliky, vzpor ležmo...
Zdielať na

Je premiér Fico naozaj v takej kondícii? Kľuky, kliky, vzpor ležmo...

BRATISLAVA / Dobrá fyzická kondícia Roberta Fica, ktorú predviedol pred médiami, prekvapila. Hneď sa však začalo špekulovať o tom, či kliky, či kľuky, či ako sa to vlastne spisovne volá, boli tie pravé orechové. Poďme si teda posvietiť na premiérovu gymnastiku...

Neprepínal ruky v plnom rozsahu

"Podľa mňa je ťažší kľuk ten, ktorý musíte robiť v plnom rozsahu," hovorí kondičný tréner Maroš Molnár. Premiér neprepínal ruky v plnom rozsahu. Čo je efektnejšie, ale nie až také náročné. Ale verím, že viac, ako fyzický výkon vás teraz zaujali tie šialené názvy, ktorými sme ho pomenovali. Slovenská športová terminológia je skutočne veľmi bohatá.

Lepšie je používať anglické názvy

V osnovách pre druhý stupeň základnej školy sme našli mnoho zaujímavých cvikov. Čo presne znamená vis vznesmo roznožmo bočne, sa nám ale počas celého dňa zistiť nepodarilo. Celkom dobrou hádankou je tiež záklon trupu v ľahu vpredu.

Prekot vpred, zákmihom doskok na podložku sa cvičí na hrazde, prednos, zas na rebrine, kde nohy zdvíhate až k nosu. "Ja radšej používam anglické názvy. Sú zrozumiteľnejšie, pretože toto sú čisté výmysly," dodáva Molnár.

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy