Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Záchrana starenky (88). Za zamknutými dverami ležala na zemi
Zdielať na

Záchrana starenky (88). Za zamknutými dverami ležala na zemi

HUMENNÉ / 88-ročná starenka sa chcela len osprchovať, no pošmykla sa tak nešťastne, že ostala ležať na zemi a nevládala vstať. Ležať by na studenej podlahe zrejme ostala celé dni, keby jej pri dverách nezazvonil chlapec, ktorý rozváža obedy...

Zbadal ju cudzí chlapec

"Vozia jej tu obedy... pravdepodobne spadla. Dobre, že žije, chvalabohu," komentoval nešťastnú udalosť sused pani Anny. Podľa susedov voľakedy čiperná dáma totiž po smrti manžela ani nevychádzala von. Obedy jej pravidelne vozieval mladý chlapec, ktorý rozváža jedlo. Keď mu ale starenka neotvárala, podľa svedkov nakukol dnu cez okno.

Vykopnúť dvere alebo rozbiť okno?

Pani Annu zbadal ležať na podlahe, tak zavolal záchranárov. Záchranárske zložky prišli na miesto okamžite. Lenže tu nastal problém - zamknuté dvere im Anna nemohla otvoriť. Hasiči aj policajti zvažovali dve možnosti - buď vykopnú dvere, alebo rozbijú okno.

Našťastie nič z toho nebolo potrebné, po pár minútach totiž dorazil Annin syn s kľúčom od dverí. "Policajná hliadka bola na mieste pre prípad, že by bolo potrebné násilím vojsť do domu ale aj pre prípad, že by ženine zranenia boli spôsobené cudzím zavinením," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik. Záchranári našli starenku na zemi pri vedomí a bez viditeľných poranení na tele.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy