Polojasno
18°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Horiaca mamička na ulici! Eriku (38) podpálil exmanžel
Zdielať na

Horiaca mamička na ulici! Eriku (38) podpálil exmanžel

LEVICE / Nie scéna z Hollywoodu, ale realita z Levíc. Za bieleho dňa totiž na ulici, rovno medzi ľuďmi pristúpil muž k svojej bývalej manželke, polial ju zrejme technickým benzínom a podpálil ju. Žena v šoku volala o pomoc a hodila sa do snehu. Leteckí záchranári ju museli previezť na bratislavské Kramáre...

Polmetrové plamene okolo hlavy

"To bol moment, moment." "Zrazu sme videli, že niečo tlie, vlastne z predajne. Tak sme vybehli a videli sme pani, ako v snehu má hlavu." "Pani začala kričať, aby sme ju zachránili, tak som tam vybehol a bundou som ju zakryl... Tvár aj hlava jej horela. Mala potom aj kožu na tvári takú - nemala tam asi ani kožu." Takto popísali hrôzostrašnú situáciu svedkovia.

K 38-ročnej Erike, matke dvoch detí totiž z ničoho nič pristúpil exmanžel, polial ju technickým benzínom a podpálil zapaľovačom. Potom pokojne, akoby sa nič nestalo, odkráčal preč. Ľudia ostali rovnako šokovaní. Podľa ich slov mala Erika okolo seba asi polmetrové plamene. Horela jej tvár, vlasy, ruky. A kričala od bolesti.

Exmanžel si pokojne kráčal ďalej

Svedkovia na miesto zavolali záchranku a snažili sa ženu uhasiť. "Vodu sme jej doniesli s vedrom, stoličku sme jej doniesli... Ona kričala aj od bolesti, aj od strachu. Bývalý, bývalý, to kričala, že ten jej to spravil. Že už sa jej pred mesiacom vyhrážal smrťou."

Popálenú ženu previezli do nemocnice v Leviciach a potom vrtuľníkom do Bratislavy. Útočníka polícia krátko po čine zadržala. "Vyšetrovateľ momentálne vykonáva s predvedenou osobou procesné úkony," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy