Polojasno
21°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Záchrana v poslednej chvíli. Sárke (3) pomohli policajti
Zdielať na

Záchrana v poslednej chvíli. Sárke (3) pomohli policajti

Cesta do nemocnice sa pre rodičov 3-ročného dievčatka zmenila na drámu. Dieťa viackrát v aute skolabovalo a pre hustú premávku sa tam rodina nevedela dostať. Na pomoc prišli policajti a razili im cestu až do nemocnice. Sára sa do opatery lekárov dostala v poslednej chvíli.

Malá Sárka náhle skolabovala

Malá Sárka náhle skolabovala. Mama so starými rodičmi ju okamžite schytili, naložili do auta a chceli sa čo najskôr dostať do nitrianskej nemocnice. "Nám odpadla, chvíľočku nedýchala ,zobrali sme ju teda do auta. Husto snežilo a my sme išli veľmi rýchlo," sme tvrdí mama malej Sárky.

Starý otec dupol na plyn a chcel sa čo najrýchlejšie dostať do nemocnice vzdialenej asi 30 kilometrov. "Kričal som (na ostatných šoférov), rukou som kýval, šli nabok, no oni si mysleli asi, že som blázon," aby tvrdí starý otec. Ostatní vodiči zjavne nechápali, čo sa deje a prednosť im nikto nedal.

Policajti razili cestu do nemocnice

Premávka postupne hustla. V polovici cesty mama zavolala  na 158 a požiadala o pomoc policajtov. "Hovorím - my prechádzame cez Veľký Lapáš a hneď za ním nás aj čakali," vraví mama malej Sárky ďalej.

Dopravní policajti rodine prerážali cestu a dieťa dopravili až do nemocnice. "Ja som ich stále sledoval v spätnom zrkadle, aby som ich nestratil a stíhali za mnou," vraví zasahujúci policajt KDI Nitra. Policajti tvrdia, že si iba robili svoju prácu. V tomto prípade išlo o neobvyklú situáciu. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy