Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Slovenke zakázali v Británii kontakt s deťmi! Udal ju expriateľ...
Zdielať na

Slovenke zakázali v Británii kontakt s deťmi! Udal ju expriateľ...

Prípad odobratých detí britskou sociálkou sa pre slovenské deti Mariany Hanuštiakovej nevyvíja vôbec dobre. Súd v Norwich rozhodol o dlhodobej starostlivosti v náhradnej rodine a matke dokonca zakázal kontakt s nimi! Za všetkým stojí jej portugalský expriateľ a dôvera istej psychologičke...

Zradil ju posudok psychologičky

"Ako šesťročná som stratila matku. Jej druh ju zavraždil. Bola som zneužitá jej druhom... Deti mi vzali do dlhodobej starostlivosti do náhradnej rodiny, kde majú zostať až kým nebudú dospelé. Povedali mi, že musím pravidelne chodiť k psychologičke a začať sa liečiť. Že si neuznám, že moja minulosť robí chyby v prítomnosti."

Takto sa najskôr zdôverila Mariana otvorene psychologičke, keď sa o ňu a jej deti začala zaujímať britská sociálka. Bolo to presne po rozchode s portugalským priateľom, ktorí ju z pomsty udal - vraj je na deti prísna. Minulý rok v máji jej teda odobrali deti Jamesa a Aničku.

Rodinné súdy sú hanbou!

"Rodinné súdy sú hanbou, sudcovia, právnici, psychológovia, psychiatri sú hanbou, pretože všetci spolupracujú a je to pre nich dobrý biznis. Nikdy nespolupracujte s nepriateľom," komentoval aj právnik Ian Joseph.

Ďalšia rana pod pás - výpoveď

Úprimnosť v psychologickom posudku Mariane podrezala vetvu. Teraz chodí po samých odvolacích súdoch. Tie sú však nekompromisné. Rovnako nebol výnimkou súd v Norwich. Zlých správ ale neubúda. Najnovšie Mariana prišla aj o prácu. Rovnako ako Ivana Boórová sa starala o starých a chorých.

"Dočasne som bola prepustená, lebo hovoria, že keď sa neviem postarať o deti, nie som schopná sa postarať o starých ľudí." O slovenské deti sa začali zaujímať aj slovenské úrady. Mariana by sa chcela vrátiť domov, no nemá kam. Veľkú časť života totiž strávila v prímorskom anglickom letovisku alebo s priateľom v Portugalsku. Boj o deti prebieha aj medzi nimi dvoma...

Téme sa venuje reportér Martin Krpač. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy