Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Keď dobré duše pomáhajú deťom. Do posledného centu..
Zdielať na

Keď dobré duše pomáhajú deťom. Do posledného centu..

Ťažko chorých či hendikepovaných detí sú na Slovensku tisíce. Preto sa denník Nový Čas a TV JOJ rozhodli aj tento rok pripraviť projekt na pomoc im a ich rodinám. Svojou troškou môžete pomôcť aj Vy!

Pomáhame dobrej veci

Nela Pocisková sa počas charitatívneho galavečera Srdce pre deti minulý rok rozplakala. Slzy, ktoré sa jej kotúľali po tvári, boli skutočné. Nela spolu s desiatkami ďalších celebrít podporila historicky najväčšiu zbierku pre choré a sociálne slabé deti.

"Bolo pre nás naozaj až neuveriteľné, že toľko ľudí bolo ochotných jednak počas galavečera posielať smsky, ale aj to, že v tom pokračovali aj niekoľko týždňov po ňom," povedal na margo minulého ročníka generálny riaditeľ TV JOJ František Borovský.

Peniaze šli do správnych rúk

Po roku prišiel čas zložiť účty. Sľub, ktorý diváci vtedy dostali, bol dodržaný do bodky. Všetky vyzbierané peniaze išli na pomoc deťom. "Do tejto chvíle sme pomohli 7200 deťom. Zo sumy 850-tisíc eur sme najvyššiu sumu - celých 400-tisíc eur rozdali konkrétnym deťom," hovorí generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Peter Mertus.

Pomohli ste malému gladiátorovi Edkovi, zlatovláske Vaneske, odvážnemu princovi Lukášovi a tisíckam ďalších detí. "Verím, že aj tento rok budeme môcť pomôcť mnohým deťom a ich rodinám," dodal František Borovský. Viac o projekte TU.

Srdce pre deti 2012 vyvrcholí 2. 12. na TV JOJ. Pomôžete darcovskou SMS za 5 eur na číslo 871. ĎAKUJEME!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy